Jan-Olov och Per-Arne Ottosson, två företagare under samma tak i Trägsta. Foto: Kent Livendahl

Ottossons Mekaniska lagar det mesta

Per-Arne Ottosson har startad en egen firma och hyr nu in sig i brorsan Jan-Olov Ottossons garage i Trägsta

Det var inte länge sen Jan-Olov startade sin firma Taxi Hallen/Bydalen och köpte verkstan i Trägsta, närmare bestämt i november i fjol. Några månader senare har han alltså en hyresgäst i form av brorsan Per-Arne med sin nystartade firma Ottossons Mekaniska. Dessa två bröder med varsin firma ser framtiden an med tillförsikt och tror på framtiden i Hallen. Ottossons är en riktig företagarfamilj. Brödernas faster, Gunilla Ottosson, har nyligen öppnat Allshopen i Hallen.

Per-Arne satsar nu på att så snart som möjligt bli auktoriserad för att bland annat kunna serva brorsans taxibilar. Redan nu har Per-Arne bra med jobb men tiden talar för en bra framtid för honom då han är känd för att kunna laga det mesta! Förslag: Pröva honom! Ring 073-81 75 796

Bakgrund
Per-Arne gick fordonslinjen på Racklöfska i Järpen. Sista året fick eleverna avlägga prov på sina kunskaper och Per-Arne blev nummer ett i norra delen av Sverige och nummer 18 i hela Sverige! Han praktiserade även på Bilcenter i Östersund sista gymnasieåret och detta resulterade i en anställning. Men så småningom blev det indragningar och sist in, först ut… Han fick jobb på Berners ett tag men även där tog jobben slut då lågkonjunkturen drabbade branschen med full kraft.

Nu satsar Per-Arne för fullt som egen företagare. Ottosons Mekaniska en verkstad att lägga på minnet!

Skribent, fotograf
Telefon: 073-1821388

Gillade du denna artikeln?
Stöd gärna 321an.se genom att bli månadssponsor eller genom att Swisha valfri summa till 123 311 38 18.

Vad tycker du?
Senaste nyheterna på 321an.se