Tjuven borrar sig in i en dörr på firmabilen! Foto: internet

Inbrott i firmabil i Ocke!

Uppdaterad kl 13.05!/ Mellan 01.00 och 05.00 natten till idag (15 september) bröt sig någon eller några in i en arbetsbuss tillhörande Krokoms Bygg.

Här är Torbjörn Eriksson och Renée Arvidssons berättelse: Bussen, en svart Mercedes, stod parkerad på gården hos oss i Moan, Ocke. Tjuvarna har borrat sig igenom plåten på en av bakdörrarna. Det fanns en hel del dyra specialverktyg (rörinstallationsverktyg mm) i bussen. Många låg i trälådor och dem har man förträdesvis stulit. Tjuvarna kom över verktyg till ett värde av ca 40- 50 000kr. Händelsen är polisanmäld.

Polisen varnar för inbrott i firmabilar Polisen i länet vill varna ägare och chaufförer till firmabilar (syns tydligt då man har firmanamn på bilen) att hålla bilarna under uppsikt. Den senaste tiden har det förekommit många inbrott där man borrar sig in i en dörr och på ett ögonblick länsar bilen på dyrbara verktyg. Man meddelar också att många bilinbrott görs i dagarna (ofta på landsbygden) . På en och en halv månad har det totalt gjorts 104 inbrott i bilar i länet.

Koll på facebook Renée berättar att hon idagarna sett rapporter från människor på facebook att flera har råkat ut för inbrott i sina bilar på gården. Även i ett fall garage och inbrotten har i flera fall gjorts i byar utefter väg 321 (321an). Håll ögonen öppna!

Skribent, fotograf
Telefon: 073-1821388

Gillade du denna artikeln?
Stöd gärna 321an.se genom att bli månadssponsor eller genom att Swisha valfri summa till 123 311 38 18.

Vad tycker du?
Senaste nyheterna på 321an.se