321an söker annonssäljare

Älskar du att ha kontakt med företag och vill du tjäna extra pengar? 321an söker nu en frilansande annonssäljare!

Ditt arbete går främst ut på att sälja annonser för 321an.se, 321an Magasin och Det händer i Hallenbygden, men även annonser till sommarmagasin, skyltar med mera.

Vi söker dig som är målmedveten och engagerad. Du drivs av att hjälpa företag att synas och nå nya kunder. Vi ser gärna att du är initiativrik och gillar att utveckla nya affärsmodeller.

321an har idag cirka 15 000 besök varje månad, över 930 personer gillar vår facebooksida. Vi publicerar 10-20 artiklar varje vecka. Vår ambition är att växa och innan året är slut vill vi nå 20 000 besök varje månad, i slutet på 2016 är målet att vara uppe i 30 000 besök varje månad.

Arbetet är självständigt men du har regelbunden kontakt med vår chefredaktör. För att underlätta ditt arbete blir du servad med information och besöksstatistik.

Du tjänar pengar för varje såld annons. Du bestämmer själv när och hur du vill arbeta. Vi ser gärna att du har F-skattsedel, alternativt kan fakturera via frilansfinans.

Låter det intressant? Skriv ett kort brev om dig själv där du beskriver varför du vill ha jobbet. Meriterade är ett stort kontaktnät.

Har du frågor så hör av dig till Björn Dahlfors, 0709-381440 eller via epost.

Skicka din ansökan till bjorn@321an.se, rekrytering sker löpande.

Vålådalen-Sylarna-Helags Nationalparksprocess
Vålådalen-Sylarna-Helags Nationalparksprocess
Vålådalen-Sylarna-Helags Nationalparksprocess